به گزارش سلام لردگان، به نقل از مرصاد، در آخرين روزهاي سال 93 بود که قوه قضاييه پس از يک بررسي نسبتا طولاني مدت، حکم متهم "م.ه" را صادر و اعلام کرد که او در خصوص جرائم مربوطه مجرم شناخته شده است.
"م.ه" يا مهدي هاشمي بر اساس حکم دادگاه در رابطه با يک بخش از اتهاماتش به استناد ماده 3 قانون تشديد مجازات مرتکبان ارتشا و اختلاس و کلاهبرداري حکم به حبس، جزاي نقدي و انفصال محکوم شد. همچنين وي در برخي ديگر از اتهامات نيز محکوم شد که در مجموع اعلام شد وي بايستي 15 سال حبس را تحمل کند.
پس از اعلام حکم مهدي هاشمي پيش بيني هايي در خصوص واکنش نشان دادن اکبر هاشمي رفسنجاني مطرح شد که به نظر مي رسيد اين واکنش ها با توجه به سوابق وي دور از انتظار نباشد.
هاشمي رفسنجاني پس از اين حکم در چندين اقدام متفاوت سعي کرده است که شرايط موجود را تغيير دهد . بنا بر نظر بسياري از سياسيون اظهارات اخير هاشمي با يک هدف بيان شده است و آن نيز ايجاد فضاي جديدي براي تغيير حکم مجازات فرزندش است.
نفي هولوکاست
هاشمي رفسنجاني در مصاحبه اي که با نشريه مطالعات بين الملل انجام داده بود، در اظهار نظري عجيب افسانه هولوکاست را موضوعي تاييد شده دانست!
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در خصوص گفته است: «اسرائيل در چند سال قبل در افکار عمومي غربيها که پشتيبان اصلي آنها هستند، سقوط کرده بود. به خاطر ظلمهايي که کرده بود و به خاطر مانورهايي که فلسطينيهاي عاقل تر داده بودند، سقوط کرده بود. اين قضيه هولوکاستي که آقاي احمدينژاد مطرح کرد، اين را به نفع اسرائيل تغيير داد. قضيهاي هست که در اروپا بسيار روي آن حساس هستند و يک مسئله محوري براي اروپاييها و به طور کلي غربيها شده است. يعني وقتي که انسان يک قطعه تاريخي به آن مهمي را منکر ميشود و همه ميدانند که بوده و خانوادههايي که در آنجا قرباني داده بودند، همه هستند و به علاوه قساوت هيتلر، اين يک نوع دفاع از هيتلر و نازيهاي آلمان بود که اصلاً اينها چنين جرمي را مرتکب نشدند.»
باز هم يک خاطره جديد!
موضوع خاطراتي که هاشمي رفسنجاني از ديدارهاي خود با امام(ره) داشته است، در چند سال اخير به يکي از سوژه هاي طنز پردازي هاي مردم تبديل شده است به طوري که هر زمان در شبکه هاي اجتماعي بحثي از خاطره گويي مي شود اولين مسئله اي که مطرح مي شود خاطرات دنباله دار هاشمي با امام(ره) است.
اکبر هاشمي رفسنجاني اخيرا در همايشي که به منظور بزرگداشت مقام همسرامام(ره) برگزار شده بود باز هم به بيان خاطراتي از افرادي پرداخت که امروز در قيد حيات نيستند تا صحت آن را تاييد يا رد کنند.
هاشمي در خصوص ديدار خود با همسر امام(ره) و ماجراي کانديداتوري اش در انتخابات رياست جمهوري سال 84 گفته بود: در سال 84 يک موي بدنم راضي نبود کانديدا شوم، چرا که دولت آقاي خاتمي بود و من گفتم نمي آيم اما سخنراني ها و ملاقات ها بود. همسر امام مرا خواست و به من گفتند امام اين انقلاب را به دست شماها سپردند. آيا شما مي دانيد اينها چه کساني هستند؟ همين صحبت هاي همسر امام سبب شد من قبول کردم و پذيرفتم.»
به نظر مي رسد هاشمي تنها راه رهايي فرزندش از مجازات را بيان سخنان جنجان برانگيز با موضوعاتي غير از محکوميت او دانسته است به همين دليل بر اساس رويه اي که شخص اکبر هاشمي رفسنجاني در پيش گرفته، پيش بيني مي شود که در آينده نيز رسانه ها و مردم، شاهد تلاش هاي ديگري براي رهايي مهدي هاشمي از مجازات تعيين شده باشند.